H

Sommerudflugt 2016

Sommerudflugt
Lørdag den 28. maj 2016
 
Sommerudflugten 2016 går til Årø, ud for Haderslev Fjord.
Vi starter kl. 7.00 fra ALDI`s p - plads i Hadsund, og opsamling i Kastbjerg ved Havndalvejen, med forventet hjemkomst ca kl. ?.
 
 
I løbet af formiddagen vil der blive serveret kaffe og rundstykker, og en lille en til halsen.
 
Vi skal med en færge ca. kl 10.20 fra Årøsund, men inden vi sejler, vil der blive udleveret en sandwich og en øl/vand til frokosten. Efter en kort sejltur er det meningen, at vi går rundt på Årø, og ser på naturen og diverse seværdigheder. Undervejs finder vi et sted, hvor der vi indtager frokosten. På turen kommer vi forbi Årø vingård, hvor der vil være mulighed for at besøge og evt. købe lokale produkter, og i øvrigt se vinmarkerne. kl 15.00 vil der blive severet kaffe og lagkage på Cafè Brummer, som er lidt af et specielt sted. Vi forlader Årø igen kl. godt 16.00.
 
Vi fortsætter mod Horsens, hvor vi har fundet et sted at indtage aftensmaden. Vi har bestilt en to-retters menu, der som sædvanlig er hemmelig.
 
 
 
 Prisen vil være 375.00 kr. incl. formiddags - og eftermiddagskaffe, sandwich  med 1 øl eller vand, aftensmad og selvfølgelig busturen.
Drikkevarer til aftensmaden er for egen regning.
 
 Vi håber på stor deltagelse i lighed med sidste år. Der er plads til 52 pers. i bussen. Deltagelse er efter først til mølleprincippet.
 
 Sidste tilmelding og betaling er den 17 maj 2016 til Rita Holt tlf. 98 57 19 46 / 30 59 44 57 eller på en motionstur.
 
Venlig hilsen
Bestyrelsen i Hadsund Fodslaw.
 
Hadsund Fodslaw  | hadsundfodslaw@gmail.com